Tina Linnelyst

Køb af bolig

Køb af bolig

Uanset om du er førstegangskøber eller mere erfaren boligejer, er det en stor beslutning at købe og sælge. Der er mange faktorer, der påvirker din handel, og bunken af dokumenter er stor.

Køber du igennem en ejendomsmægler, modtager jeg som din advokat alle dokumenter direkte fra mægleren. Du behøver derfor kun at sikre dig, at der er indsat et advokatforbehold i købsaftalen.

På et møde eller telefonmøde præsenterer jeg dig klart og enkelt for de oplysninger, du skal forholde dig til.

Mødet afholdes inden, du bliver bundet af handlen – det vil sige inden advokatforbeholdet udløber ca.5 dage efter modtagelse af sælgers underskrift.

Fristen er afgørende for en smidig proces. Kontakt mig derfor gerne inden du skriver under.

Jeg indgår som din rådgiver i forhandlinger med mægler og derudover i dialogen med bank, forsikring og din eventuelle byggetekniske rådgiver.

Jeg oplyser om sælgers mangelsansvar og eventuelle muligheder for tegning af ejerskifteforsikring.   

Honorar for min rådgivning i forbindelse med køb af hus, ejerlejlighed, ideel anpart eller sommerhus udgør et nærmere oplyst fast honorar. Evt. ændring af sikkerhed til ejerforening mv. oplyses særskilt.   

Jeg har en solid erfaring indenfor området fast ejendom, herunder uddannelse som Ejendomsmægler og Valuar samt en bred erfaring indenfor realkreditbelåning/kreditvurdering og fra den finansielle sektor i øvrigt.

Køber I flere personer sammen, vil købet have betydning for jeres indbyrdes økonomi. Se nærmere under sameje